Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΥΛΑΚΗ κ.ΝΙΚΑ;–ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε  ΚΑΙ ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ…
Για μαύρη τρύπα ενός εκατομμυρίου ευρώ στην Πελοπόννησος Α.Ε  διατυμπανίζει εδώ και καιρό  ο «προφήτης» Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, πριν ακόμη οι «Ρουμάνοι» ελεγκτές παραδώσουν το πόρισμα. Μάλιστα ο κ.Νίκας, δεν διστάζει στις κομματικές εκδηλώσεις της ΝΔ, να διατυμπανίζει πως θα κλείσει φυλακή τον πρώην Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη...





Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη τον οικονομικό έλεγχο της Περιφέρειας έχει αναλάβει η TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε,  έχοντας μάλιστα πληρωθεί με το αστρονομικό ποσόν για αυτές τις περιπτώσεις που αγγίζει έως τώρα τις 37.200 ευρώ. (Πληροφορίες κάνουν λόγο πως έχει εγκριθεί επιπλέον δαπάνη των 24.000 ευρώ και είναι ζήτημα ημερών να αναρτηθεί στην Διαύγεια).




Η TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε θεωρείτε μια από της αξιόπιστες εταιρίες της αγοράς και δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφιβάλουμε για αυτό.

Ο προβληματισμός μας είναι άλλος και πάνω σε αυτό θέλουμε κάποια ενημέρωση είτε από την TGS HELLAS, είτε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, είτε ακόμα και από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση.

Το να προαναγγέλλεις μαύρη τρύπα στο ταμείο της Περιφέρειας χωρίς να υπάρχει ακόμα επίσημο πόρισμα τότε τρία πράγματα συμβαίνουν. 

Το ένα είναι να έχεις προφητικές ικανότητες το άλλο να έχεις πληροφόρηση από την εταιρία που διενεργεί τον έλεγχο και το τρίτο να έχεις «σκάψει» ο ίδιος την τρύπα.


«Οι σχέσεις στενών συνεργατών του κ.Νίκα με τα στελέχη της TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε».

Ο στενός συνεργάτης του κ.Περιφερειάρχη κ.Νίκος Κολιόπουλος, αδελφός του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Παναγιώτη Κολιόπουλου ,και εξάδελφος του γαλάζιου βουλευτή Αρκαδίας και Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση, δραστηριοποιείτε επαγγελματικά εδώ και χρόνια στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και συγκεκριμένα στον κλάδο των κατασκευών ακινήτων. 

Μέτοχος της εταιρίας ΗΒC GROUP εταιρία εκμετάλλευσης ακινήτων όπως ο ίδιος δηλώνει στην προσωπική του σελίδα στο fb.



Η TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε που διενεργεί έλεγχο με απόφαση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου διατηρεί και υποκατάστημα στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, και το υψηλόβαθμο στέλεχος της Βασίλης Βούλγαρης δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ίδια διεύθυνση με αυτήν του κ.Κολιόπουλου. Δηλαδή το κτήριο της  ΗΒC εταιρίας συμφερόντων «Κολιόπουλου». Τυχαίο;



Άλλο ένα περίεργο που συμβαίνει σε όλη αυτή την υπόθεση είναι πως τα υψηλόβαθμα στελέχη της TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε ακολουθούν στις σελίδες στα social media, τον στενό συνεργάτη του Περιφερειάρχη και ξάδελφου του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση, Νίκο Κολιόπουλο.



Ο κ. Χριστοδουλος Σεφερης, είναι ένα μεγαλοστέλεχος της TGS HELLAS αλλά και της TGS ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου τα Like και οι καρδούλες στο fb που ανταλλάζουν με τον  κ.Νίκο Κολιόπουλο, πέφτουν βροχή.




Και ερωτούμε τώρα εμείς. Μετά από όλα αυτά τι πόρισμα μπορούν να βγάλουν και να γίνουν μάλιστα και πιστικοί;

Ο κ.Σαμαράς, χθες από την Καλαμάτα δήλωσε για το θέμα της Novartis και της αποκαλύψεις Αγγελή πως πρόκειται για μια συμμορία.

Εμείς δεν θα πούμε το ίδιο για αυτή την περίπτωση αλλά θα πούμε πως χρειάζεται ΑΜΕΣΑ διερεύνηση από την Ελληνική δικαιοσύνη.

NEWSARCADIA
To BLOG των μεγάλων ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ