Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ…

ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» ΤΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
Εκατοντάδες είναι τα email από τους αναγνώστες μας μετά την χθεσινή αποκάλυψη του newsarcadia, για τα «πάρε δώσε» συνεργατών του Περιφερειάρχη με τα στελέχη της εταιρίας ελεγκτών που διενεργούν έλεγχο στα οικονομικά της Περιφέρειας...


Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες και από όλες τις πλευρές υπάρχει σιγή ιχθύος για ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Προβληματισμό μας δημιουργεί και η στάση τόσο της παράταξης Τατούλη, όσο και των υπολοίπων συνδυασμών της αντιπολίτευσης αφού ακόμα δεν έχουν πάρει θέση για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Από πλευράς διοίκησης της Περιφέρειας έχουν αρχίσει ήδη από χθες άλλο σενάριο και τα περι ελλείμματος, στην Πελοπόννησος Α.Ε έγιναν μη τακτοποίηση κάτι που δείχνει σε όλο του μεγαλείο το «κόλπο γκρόσο» του Περιφερειάρχη, που τελικά έπεσε στο κενό.

Στο ρεπορτάζ μας φαίνονται ξεκάθαρα οι σχέσεις των συνεργατών του κ.Περιφερειάρχη, με τα στελέχη της εταιρίας ελεγκτών κάτι που σημαίνει πως αυτεπάγγελτα θα πρέπει να παρέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι προφητικές δηλώσεις του κ.Νίκα, για περί ελλείμματος εκατοντάδων χιλιάδων ευρω στην Πελοπόννησος Α.Ε πριν ακόμα κατατεθεί επίσημο πόρισμα και σε συνδυασμό με το ρεπορτάζ μας θα πρέπει άμεσα η Δικαιοσύνη να αντιδράσει κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αποκαλύψεις μας έφθασαν μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον κ.Νίκα, όπου του ζητήθηκαν εξηγήσεις.

Θα επανέλθουμε…