Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ» NIKA ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ-ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…

Γράφει η Δώρα Βλάση απο το typosonline...
Για «εμπαιγμό» από πλευράς Νίκα, όσον αφορά το ζήτημα της υποψηφιότητας στο δήμο Καλαμάτας, κάνουν λόγο οι δημοτικοί του σύμβουλοι. Ενώ ο ίδιος έδωσε τα χέρια με τον Σαμαρά για να υποστηρίξει την υποψηφιότητα Αλειφέρη, δεσμευόταν απέναντί τους ότι ο υποψήφιος θα εκλεγεί από την παράταξή του...


Ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Νίκας, δεν παρέλειψε να δηλώσει σε συνέντευξή του δημόσια, ότι δεν θα υποδείξει το διάδοχό του αλλά η παράταξή του θα διαχειριστεί το θέμα της υποψηφιότητας για τον δήμο σε πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης, προασπίζοντας πάντα την ενότητα της δημοτικής του ομάδας.     

Οι αναταράξεις και η δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του ήταν αναμενόμενες, καθώς είναι πλέον σαφές ότι ένα ή περισσότερα άτομα της ομάδας του έχουν φιλοδοξία να γίνουν δήμαρχοι Καλαμάτας.

Οι κινήσεις και οι χειρισμοί του κ. Νίκα, στο ζήτημα που αφορά τη διαδοχή του στο δήμο Καλαμάτας αναμένεται να του κοστίσουν και στην Περιφέρεια αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να πάνε απέναντί του.