Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΑΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ…

Απο το:ppress.gr
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ…
Ο χορός των γαλάζιων ανεξαρτητοποιήσεων αρχίζει για την παράταξη Τατούλη, αφού με ένα συντονισμένο επικοινωνιακό σχέδιο από την Πειραιώς θα προσπαθήσουν με τις πρώτες...
ανεξαρτητοποιήσεις να γυρίσουν το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί για τον 70χρονο εκλεκτό τους υποψήφιο Π.Νίκα

Την αρχή έκανε σήμερα η περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπουλου με γραπτή επιστολή της προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου. Μια παραίτηση με αιχμές εναντίον του περιφερειάρχη Πέτρου τατουλη.

Η κα.Παναγιωτοπουλου έκανε λόγο για μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αναφερόμενη στα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η ανεξαρτητοποίηση της κας.Παναγιωτοπουλου φαίνεται να είναι η αρχή ενός οργανωμένου σχεδίου αποδυνάμωσης του Πέτρου τατουλη από πλευράς της Πειραιώς όπου τις  επόμενες μέρες αναμένονται οι αναρτητοποιησεις και άλλων περιφερειακών συμβούλων της παραταξης Νέα Πελοποννησος

Ολόκληρη η επιστολή της κας.Παναγιωτοπούλου

«Προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου



Ο πολιτικός λόγος που εκφέρεται το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος, δια του επικεφαλής του, προσωπικώς με βρίσκει απολύτως αντίθετη.



Κυριαρχείται από μηδενιστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς όλα τα κόμματα , που όμως αποτελούν τον πυλώνα κάθε Δημοκρατίας αλλά και προς όσους τρέφουν πολιτικές φιλοδοξίες, γεγονός που δεν συνάδει με την προσωπική πολιτική μου αντίληψη.



Συνεπώς από σήμερα δηλώνω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό αυτό στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.»



ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ