Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ TGS…

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;
Βροχή από πληροφορίες έχει δεχτεί εδώ και μέρες το email μας που πλέον μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για μια σκευωρία που πήγε να στηθεί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π.Νίκα και τους συνεργάτες του, για την εξόντωση του Πέτρου Τατούλη, και μάλιστα με την ρετσινιά του κλέφτη...

Σας παραθέτουμε άλλο ένα έγγραφο ντοκουμέντο που έρχεται να ενώσει το παζλ της σκευωρίας.

Παράνομα τοποθετήθηκε ο Εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Παναγιώτης Κολιόπουλος, στην επιτροπή παραλαβής της εκθέσεως του πορίσματος για τον έλεγχο στα οικονομικά της περιφέρειας αλλα  και της  πληρωμής της εταιρίας που του πραγματοποίησε.






Όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε ο κ.Κολιόπουλος, παράνομα τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή παραλαβής αφου δεν του έχουν εκχωρηθεί τέτοιου είδους αρμοδιότητες.

Σε συνδυασμό με το ότι η TGS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ έχει υποκατάστημα στην Ρουμανία και μάλιστα τα στελέχη της δηλώνουν ως έδρα κτήριο που ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρίας αδελφού Κολιόπουλου ο κ.Εκτελεστικός Γραμματέας τοποθετήθηκε παρανόμως στην προαναφερόμενη επιτροπή με το κριτήριο των φίλων ελεγκτών για να έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί τους έως που να βγει το πόρισμα.

Διαβάστε επίσης: ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΥΛΑΚΗ κ.ΝΙΚΑ;–ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΝΙΚΑΣ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΦΥΛΑΚΗ…

ΟΙ «ΡΟΥΜΑΝΟΙ» ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ…

ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ…