Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΑΠΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΨΕΜΑ…

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ…
Επίσημα και δια μικροφώνου του Δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, δήλωσε πως δεν έχει καμία ενημέρωση για το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών που θα γίνει στην Τρίπολη...








Το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί και έχουν ήδη ενημερωθεί έστω και με οφ δε ρεκορντ οι τοπικοί άρχοντες όπου θα εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες.

Όσο αφορά την Πελοπόννησο ενήμεροι είναι ο Περιφερειάρχης Π.Νίκας, αλλά και όλοι οι γαλάζιοι κυβερνητική βουλευτές, που με την σειρά τους έχουν ενημερώσει της δημοτικές αρχές που θα γίνουν τα κέντρα φιλοξενίας.

Όσο αφορά την Τρίπολη, το newsarcadia επιμένει στο ρεπορτάζ του και το νέο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών θα γίνει στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού και θα σηκώσει το μεγαλύτερο όγκο λαθρομεταναστών που θα διανεμηθούν στην Πελοπόννησο.

Τα επικοινωνιακά τερτίπια του Περιφεριάρχη Π.Νίκα, για την παραχώρηση του στρατοπέδου στην Περιφέρεια είναι αυτό που έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας μιας που υπεγράφη παραχώρηση μέρους του στρατοπέδου και όχι όλης της έκτασης.


Η Τρίπολη ισλαμοποιειται…