Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΕΣΠΑΣΕ ΜΙΑ «ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ – ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΒΛΑΣΗ…

ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Γ.ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΩΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ…
Απίστευτα πράγματα από τον Κώστα Βλάση, ο οποίος πήγε να γιορτάσει την υπουργοποιήση του σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Κηφισιά και διέλυσαν τον μαγαζί σπάζοντας ότι βρίσκουν μπροστά τους...









Ανάστατοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφευγαν ο ένας μετά τον άλλον αφού μέσα στην ψαροταβέρνα επικρατούσε εποχή Τρούμπας 1960.

Για κακή τους τύχη όμως ένας από τους θαμώνες ήταν και ο γνωστός Δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, ο οποίος τους ξεφώνισε κανονικότατα σήμερα στην εκπομπή του στo ραδιόφωνο των Παραπολιτικών fm

Ακούστε το επίμαχο σχόλιο του δημοσιογράφου μετα το 1.27.00




Ολόκληρο το ρεπορτάζ από το crashonline.gr

Έφυγαν οι θαμώνες ψαροταβέρνας εξαιτίας της θορυβοποιού παρέας του υφυπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Βλάση.
Πρέπει να προσέχει ο πρωθυπουργός στις επιλογές υπουργών που κάνει σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο. Δεν γνωρίζουμε τι θετικό θα προσφέρει ο εκ Τριπόλεως ορμώμενος υφυπουργός κος Βλάσης που τοποθετήθηκε στη θέση του πολυσυζητημένου κου Διαματάρη. Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πήγε ο άνθρωπος μαζί με φίλους του στη γνωστή ψαροταβέρνα « τα χρώματα του βυθού» στην Κηφισιά. Ο ένας ψηλός που φορούσε και καπέλο.

Η ήρεμη ατμόσφαιρα του μαγαζιού διαλύθηκε από τις φωνές τους, τη μουσική που απαίτησαν να παίζει στη διαπασών λαϊκά τραγούδια και από τα ταψιά ή αντικείμενα που ο φίλος του έκρουε προφανώς για να γιορτάσουν επικείμενο ταξίδι του στην Ομογένεια ή κάτι άλλο. 

Μέσα στα «χρώματα του Βυθού» ήταν και η παρέα δημοσιογράφων και δικηγόρων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στους ιδιοκτήτες. 

Οι τελευταίοι ζήτησαν πολλές φορές συγνώμη από τους πελάτες για τη συμπεριφορά της επιλογής του κου Μητσοτάκη και της παρέας του.