Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ…

Με μήνυμά του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρώην Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης και πλέον μετά από σχετική απόφαση της νέας διοίκησης τεχνικού συμβούλου του ΚΟΑ Τρίπολης για θέματα αθλητικών διοργανώσεων κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, ευχαρίστησε το νέο ΔΣ για την τιμή που έγινε προς το πρόσωπό του, με την ανάθεση του ως τεχνικού συμβούλου του συλλογου...


Είναι άλλωστε γνωστό όλα τα τελευταία χρόνια η αγάπη του για την τοπική κολύμβηση και φυσικά για τον Κολυμβητικό Όμιλο Αρκαδίας Τρίπολης, δείχνοντας μεγάλη διάθεση προσφοράς από το πόστο που του ανατέθηκε.

Αναλυτικά τα όσα ο κ. Σωτηρόπουλος αναφέρει έχουν ως εξής: «06-02-2020 !! Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την τιμή που μου έκανε το νέο ΔΣ του αγαπημένου μου συλλόγου, να με τοποθετήσει στη θέση του Τεχνικού Συμβούλου στο ΚΟΑΤ, που τόσο αγάπησα και δέθηκα με την ιστορία του όλα αυτά τα χρόνια Πιστεύω όλοι μαζί Γονείς αθλητές προπονητές και διοίκηση, να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε ότι καλύτερο στο άθλημα της κολύμβησης στην πόλη μας.».

contraepithesi.gr