Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΑΙΟΥΣ…

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΝΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ...
ΧΘΕΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚΘΕΣΗ!
Απίστευτο γέλιο και μεγάλο πανικό για την Περιφερειακή αρχή Νίκα, και την αποκάλυψη μας στην «σκευωρία» που πήγαν να στήσουν στον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη...






Έντρομος μετά την αποκάλυψη μας ο Περιφερειάρχης έτρεξε την Τρίτη 4/2 στον «Κνίτη» Υπουργό Εξωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, για να τον καθοδηγήσει για το πώς να χειριστεί το διαβόητο πόρισμα που τελικά χθες αργά έγινε μια απλή έκθεση.




Χρόνια καθοδηγητής της προβοκάτσιας ο κ.Θεοδωρικάκος, αφού την έχει σπουδάσει στα υπόγεια του Περισσού. Τελικά την λύση την έδωσε και ξαφνικά χθες με σχεδόν μεσονύχτιο δελτίο τύπου της Περιφέρειας μας έγινε γνωστό πως το πόρισμα έγινε έκθεση και παραλήφθηκε επίσημα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Χρειαστηκαν τεσσερις μηνες και κοντα στις 50000 ευρω για να συνταξουν οι «Κολιοπουλαιοι» το πόρισμα των Ρουμανων ελεγκτων .Πορισμα που τελικα εγινε εκθεση.

Τελικά όπως μας ενημερώνει το επίσιμο γραφείο τύπου του κ.Βλάση, τελείωσε ο έλεγχος και είναι έτοιμη η έκθεση και φεύγει για τον Θεοδωρικάκο. Κλικ.



ΥΓ. Για να είμαστε ειλικρινείς μας εξιτάρει που βάλανε και τον κ.Θεοδωρικάκο στο παιχνίδι διότι από δω και πέρα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεταπτυχιακό προβοκάτορα με μεταπτυχιακό μάλιστα από τα υπόγεια του Περισσού και όχι ερασιτέχνες σαν τον Νίκα και την παρεούλα του που τους κάναμε ρόμπα με 2 αναρτήσεις!


NEWSARCADIA