Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ «ΣΚΕΥΩΡΙΑ» ΤΟΥΣ…

ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Χ.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ…
Επιμένει στην σκευωρία της η περιφερειακή αρχή Νίκα με τους ελεγκτές των «Κολιοπουλαίων» εκ Ρουμανίας, χωρίς φυσικά να μας λέει τίποτα για την ταμπακιέρα...










Μετά την χθεσινή παράσταση «θεάτρου σκιών» από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού συμβουλίου Μανώλη Σκαντζό, στο δελτίο ειδήσεων του SUPER TV, σειρά σήμερα πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λμπρόπουλος, με συνέντευξη του στην ΔΡΤ, που σε καμία περίπτωση όμως δεν έμοιαζε με τον χθεσινό διασυρμό του κ.Σκαντζού.

Ο κ.Λαμπρόπουλος στο «στημένο» ερώτημα από πλευράς των δημοσιογράφων της ΔΡΤ σε ότι αφορά τον έλεγχο που διεξάγετε δήλωσε:

“Γίνεται έλεγχος. Εμείς φυσικά και δεν επιθυμούμε να βγουν άσχημα πράγματα από τον έλεγχο αυτό. Μόλις οριστικοποιηθεί, θα δημοσιευθεί”, χωρίς να αναφέρετε φυσικά στις σχέσεις των ελεγκτών με τον στενό συνεργάτη, του κ.Νίκα, Νίκο Κολιόπουλο, αδελφό του νυν Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας και εξάδελφο του Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση.

Από πλευράς τους οι δημοσιογράφοι της ΔΡΤ έθεσαν το προσυμφωνημένο ερώτημα στον Αντιπεριφερειάρχη χωρίς να μπουν στην διαδικασία να ρωτήσουν σχετικά με την αποκάλυψη μας και τις σχέσεις των ελεγκτών με συνεργάτες του Περιφερειάρχη.


O κ.Νίκας, ο οποίος στην ουσία συνδιοικεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου με τους Κολιοπουλαίους και τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Βλάση, γνωρίζει πολύ καλά πως μόνος τρόπος για να βγει ο πρώην Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, εκτός πολιτικής είναι να του αποδώσουν μια ρετσινιά και εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος της στρατηγικής τους κάτι όμως που δεν τους βγαίνει εως τώρα.