Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΟΙ «ΡΟΥΜΑΝΟΙ» ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑ…

ΜΟΝΟ ΣΤΟ NEWSARCADIA
ΤΟ «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ…
Στο ρεπορτάζ που θα ακολουθήσει θα διαπιστώσετε όλοι το «κόλπο γκρόσο» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τους ελεγκτές που ήδη έχει αρχίσει να μας προϊδεάζει ο κ.Περιφερειάρχης και το υποτιθέμενο άλειμμα που θα βγει από το πόρισμα τους εις βάρους του Πέτρου Τατούλη...

Στην πορεία του ρεπορτάζ μας που μόλις ξεκίνησε θα δείτε μια μέθοδο που έχει ακολουθήσει ο κ.Νίκας, που πραγματικά θα την ζήλευαν ακόμα και οι καλύτεροι σεναριογράφοι του  Χόλυγουντ.

Δεν ξέρουμε αν ο κ.Νίκας, και οι συνεργάτες του εμπνευστήκαν από κάποια «γκανγκστερική»  Χολιγουντιανη ταινία που πραγματικά κάνοντας το ρεπορτάζ διαπιστώσαμε μεθόδους που βλέπουμε μόνο σε τέτοιου τύπο ταινίες στον σινεμά.

Πάμε λοιπόν να σας δώσουμε μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει την Κυριακή όπου και θα δημοσιεύσουμε το πλήρης ρεπορτάζ της υπόθεσης «ελεγκτών» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη κ.Νίκα, ο έλεγχος έχει ανατεθεί στην εταιρία TGS HELLAS ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. και μέχρι εδώ όλα καλά.



Η συγκεκριμένη εταιρία έχει επεκταθεί και στο Βουκουρέστι της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του κ.Περιφερειάρχη δραστηριοποιείτε επαγγελματικά εδώ και χρόνια στην Ρουμανία.
(Οι αναγνώστες μας από την Τρίπολη και γενικά από την Αρκαδία ήδη έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν το ρεπορτάζ μας).









Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως ο στενός συνεργάτης, του κ.Νίκα, ακολουθεί στα social media όλως τυχαίως τους διευθυντές και τους μετόχους της προαναφερόμενης εταιρίας κάνοντας μάλιστα συνεχώς στις προσωπικές φωτογραφίες που ανεβάζουν like και τις γνωστές καδρδούλες (τέλειο). 

Μάλλον ο συνεργάτης του κ.Νίκα, τα βλέπει όλα τέλεια(!)

Αυτό φυσικά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Θα επανέλθουμε...