Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Ο ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΑ…

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 2014-2019!
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ…
Την πάτησε ο Περιφερειάρχης για τις καταγγελίες εις βάρος του Τατούλη, στο θέμα αποζημιώσεων δικηγόρων. Όσο ψάχνουμε στην διαύγεια τόσο βρήσκουμε νομικές αποζημιώσεις του νυν εκτελεστικού γραμματέα της Περιφέρειας και στενού συνεργάτη του Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Κολιόπουλου. Φυσικά δεν είναι κάτι μεμπτό αφου ο κ.Κολιόπουλος είναι ενεργός δικηγόρος και είναι λογικό να παίρνει δουλειές από δήμους κλπ...

Τώρα θα μας πείτε πως δεν υπάρχουν άλλοι δικηγόροι στην Αρκαδία. Ναι απαντάμε αλλα οι άλλοι δικηγόροι δεν έχουν ξάδελφο βουλευτή αλλά και υπουργό. Εξάλλου αυτό δεν μας ενδιαφέρει εμας. Το θέμα μας είναι οι καταγγελίες Νίκα για την Περιφερειακή αρχή Τατούλη την πενταετία 2014-2019 και οι δαπάνες προς τους νομικούς.

Οι αποζημιώσεις, του στενού συνεργάτη, του κ.Νίκα, μόνο από έναν δήμο την πενταετία 2014-2019, έρχονται και γελοιοποιούν τον νυν Περιφερειάρχη και τα λεγόμενα του.