Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ…

ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ!
ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ…
Αυτό το έργο πρέπει να παρουσιάσει ο Παυλή στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Την αρπαχτή της ΚΕΔΗΤ και όλα τα υπόλοιπα σκάνδαλα της διοίκησης του...

Στην ακύρωση της πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης για την έγκριση του προϋπολογισμού, του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προγράμματος δράσης της ΚΕΔΗΤ για το 2018, προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ουσιαστικά, η Αποκεντρωμένη ακύρωσε τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΤ που είχε ψηφιστεί πριν από λίγο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο, με αποτέλεσμα η Επιχείρησης της ΚΕΔΗΤ να παραμένει χωρίς προϋπολογισμό, παρά το γεγονός ότι κοντεύει να τελειώσει ο 10ος μήνας του 2018!

Η Αποκεντρωμένη σημειώνει ότι ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο χωρίς να υπάρχει θετική εισήγηση από τη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης και υπογραμμίζεται ότι συνεχίζουν και υπάρχουν ελλείψεις που είχαν επισημανθεί από πέρυσι από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και αφορούν απολογιστικά στοιχεία της επιχείρησης και η έλλειψη πορίσματος Ορκωτών Λογιστών.

Κλικ (εδω)