Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΝΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΑΖ…

ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ…

Ο Μπελογιάννης που έχει αναλάβει εργολαβικά τον Πτωχό για να ρίχνει λάσπη στάθηκε χθες στο κεντρικό του δελτίο και άρχισε την γνωστή κλάψα για να είναι πιστικός. Πάμε λοιπόν στο δημοσίευμα με το φορτηγάκι της Novartis...

Εννοείται ρε Νικόλα πως είναι μοντάζ τόσο βλάκας είσαι; τι δημοσιογραφάρα είσαι αφού στο ρεπορτάζ το αναφέρουμε.

Το ρεπορτάζ είναι για τα Like του νούμερο 2 της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή στην ανάρτηση του Πτωχού για την κάθοδο του και το πάρτυ που στήθηκε στην εταιρεία τους με την ανακοίνωση της ΝΔ στο πρόσωπο του. 

Αυτό δεν είναι μοντάζ και θα περιμένουμε την τοποθέτηση σου. Όπως θα περιμένουμε και άλλες τοποθετήσεις μιας που τον Δημήτρη και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τις γνωρίζουμε από πολύ παλια. Αυτό Νικόλα το ξέρεις. 

Θα δεις πολλά σε αυτές τις εκλογές διότι το σύστημα Σαμαρά το έχουμε για πλάκα. Σουρωτήρι ήταν και είναι και θα σας γλεντήσουμε.

Πιστεύουμε πως ο φίλος σου βιοπαλαιστής με το φορτηγάκι να κατάλαβε πως είναι μοντάζ μιας που δεν πιστεύουμε να είναι βλάκας διότι εμεις οι βιοπαλαιστές έχουμε μυαλό αντίθετα με σένα τον κανονιέρη. Εξάλλου εσύ τον έκανες ρόμπα που είπες το όνομα του δημόσια ενω δεν φαίνεται απο κάπου ότι το φορτηγάκι ειναι δικό του. Είδες Νικόλα; ρουφιάνος είσαι και μάλιστα χωρις λόγο.

ΥΓ. Από ότι κατάλαβες Νικόλα σας πάμε για ολική εξαέρωση!