Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

ΟΙ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ – ΦΕΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 2 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ - ΦΩΤΟ...

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΩΧΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Η ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ…

Για την πλήρης λεηλασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου οδεύει το σύστημα Σαμαρά μαζεύοντας γύρω του όλους τους μπαχτατζήδες και τους αετονύχηδές...

 

Αυτά που θα δούμε σε περίπτωση εκλογής του Δημήτρη Πτωχού και στο τιμόνι της Περιφέρειας τον Αντώνη Σαμαρά δεν θα τα πιστεύουμε.

Ένας συνδυασμός με όλους τους αποτυχημένους συνεργάτες του Παναγιωτη Νίκα, (σύμφωνα με την ΝΔ) που ανάμεσα τους υπάρχουν και επίσημα οι μπαχτατζήδες του Ελληνικού δημοσίου. 

Ένας από αυτους σύμφωνα με την επίσημη λίστα της ΑΑΔΕ είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Οικονόμου.

 


Ο κ.Οικονόμου έχει ρίξει κανόνι στο Ελληνικό δημόσιο ύψους 2 εκατομμυρίων και άνω ευρώ. 

 



Μάλιστα ο κ.Οικονόμου στενός συνεργάτης του υποψήφιου Περιφερειάρχη του συστήματος Σαμαρά, Δημήτρη Πτωχού ενώ χρεοκόπησε την δικιά του εταιρεία φεσώνοντας το Ελληνικό δημόσιο δηλαδή όλους εμάς ίδρυσε νέα εταιρεία στο όνομα της θυγατέρας του και τα πάρε δώσε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και με το δημόσιο είναι πολλά, χωρίς μάλιστα να αποπληρώνει το χρέος, της δικιάς του εταιρείας. Απευθείας αναθέσεις χωρις δισταγμό και μάλιστα χιλιάδων ευρώ, απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.  

Ενδεικτικά σας δημοσιεύουμε κάποιες αναθέσεις προς την θυγατέρα του κ.Οικονόμου η οποία μάλιστα κατέχει και θέση στην Νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ ΔΕΕΠ Κορινθίας. Οι απευθείας αναθέσεις ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ χωρίς ακόμα να έχουμε μετρήσει όλα τα εντάλαματα πληρωμής. 


 







Άλλο ένα θέμα που τίθεται είναι πως ο κ.Οικονόμου εισπράττει έως τώρα τον μισθό του αντιπεριφερειάρχη μιας που το όνομα του φιγουράρει μέσα στην λίστα των μπαχτατζήδων που δημοσιοποίησε επίσημα η ΑΑΔΕ. 

Όταν ένας φουκαράς και βιοπαλαιστής πολίτης έχει χρέος έστω 100 ευρώ δεσμεύετε αμέσως ο τραπεζικός του λογαριασμός του ενώ στην περίπτωση του Οικονόμου δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αλήθεια τώρα. Θα πάνε την Περιφέρεια μπροστά Σαμαράς και Πτωχός, με όλους αυτους τους Μπαχτατζήδες;