Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε ρόλο «μπράβου» του υπόκοσμου- Θα κάψω τον Τατούλη -ΗΧΟΣ

Δεν  περιμέναμε  κάτι διαφορετικό  από την αποκάλυψη του πραγματικού προσωπειου  εκείνου που ενορχήστρωσε  και υλοποιεί την προσπάθεια της πολιτικής εξόντωσης του πρώην περιφερειάρχη  Πέτρου Τατουλη.  Άλλωστε  δε πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ήταν που υποκινούσε...

  τους περιφερειακους συμβούλους  της Νέας Πελοποννήσου, που άνηκαν στη ΝΔ, να αποστατησουν  για να δημιουργήσουν, σε συνεργασία  με τους μιντιαρχες  της διαπλοκης   γεγονότα  κατάρρευσης  και δήθεν απώλειας της "δεδηλωμένης" αλλά και να καθυστερήσουν  την λήψη αποφάσεων για την υλοποίηση  σημαντικών έργων προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου .

 Έκδηλο  παράδειγμα , η ΣΔΙΤ των σκουπιδιών που την καθυστέρησε  ο ίδιος προσωπικά εδώ και δυο χρόνια, υλοποιώντας  το σχεδιασμό  της αποστασίας και των εκβιασμών   προκειμένου να κομισει  τη σύμβαση σαν λάφυρο  και διαπραγματευτικό  χαρτί στο αυταρχικό " επιτελικό" κράτος του Μητσοτάκη.

" Θα τον θάψω, τον πέθανα  εγώ προσωπικά "

Οι εκφράσεις αυτές   ακούγονται από τον εκλεκτό του Μητσοτάκη  που αποκαλύπτει την αλλη πτυχή της πολιτικης του διαδρομής . Είναι αυτή που μας κάνει να μην απορούμε για τη διασύνδεση  στενών συνεργατών του  με ‘’κυκλώματα  εκβιαστών’’  στη περιοχή της Καλαμάτας.  Είναι αυτή που μας κάνει να μην απορούμε πως δε  κατάλαβε δήθεν ότι συνεργαζοταν με μια εγκληματική οργάνωση  ,της Φολόης, καθώς  οι εκφράσεις αυτές συνιστούν  ευθεία απειλή βιολογικης εξόντωσης  του πρώην περιφερειάρχη  Πέτρου Τατουλη. 

Κύριε Νικα τα μπιστολια της διαπλοκής  είτε αυτά που εκτοξεύουν  μελάνια είτε αυτά που εκτοξεύουν σφαίρες, ο Πέτρος Τατουλης  τα έχει αντιμετωπίσει στη πολιτική του διαδρομή πολλες φορες και δεν φοβήθηκε ποτέ γιατί η αυθεντική  όσμωση  με τους πολίτες είναι η αστείρευτη  πηγή της δύναμης του.

Ακούστε τι έλεγε νομίζοντας πως το μικρόφωνο ήταν κλειστό στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου: 

Κλικ (εδω)