Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΣΤΑ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΡΑΤΟΜΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ 2ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔ…ΛΟ!
Πραγματικός βομβαρδισμός καταγγελιών στο email μας μετά το ρεπορτάζ μας για το 2ο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας και η καρατόμηση υπαλλήλων με μόνο κριτήριο η φάτσα τους...




Η γενική δερβέναγας του Κρατικού νοσοκομείου Νικαίας, που παρανόμως ασκεί τα καθήκοντα, της διευθύντριας νοσηλευτικού κα. Φούλη Φυσέκη, μαζί με τον νέο αναπληρωτή διοικητή Τάσο Μύτογλου, έχουν πάρει σβάρνα όλα τα ρεμπετάδικα του Πειραιά και μετά από ολονύχτιες διαλογικές συζητήσεις επί κρασιού και μέθης (κλικ φωτο) καρατομούν τους υπαλλήλους με μετακινήσεις με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο μπάχαλο σε όλες τις υπηρεσίες.



Μάλιστα οι απειλές και οι εκβιασμοί προς τους υπαλλήλους από την κα.Φούλη Φυσέκη, έφεραν σε αγανάκτηση τους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου όπου και την κατήγγειλαν δημόσια με επιστολή τους.

Η κα.Φυσέκη, χρησιμοποιεί μάλιστα και το όνομα, του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αφού ο σύζυγος της είναι ειδικός συνεργάτης του στο υπουργείο. Η κα. Φυσέκη, έχοντας την «αβάντα» του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών δεν διστάζει να απειλεί ακόμα και τους γαλάζιους συνδικαλιστές του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου.

Αλήθεια ο υφυπουργός Υγείας κος. Κοντοζαμάνης που είναι αρμόδιος για τα νοσοκομεία της χώρας  θα επιτρέψει τέτοιες τακτικές από μια κυρία που παράνομα μάλιστα ασκεί διευθυντικά καθήκοντα σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας;