Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ…

ΘΕΑΤΕΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ!
ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΦΥΓΟΥΡΑΡΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ…
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο 2ο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας αφού ο ερχομός του νέου αναπληρωτή διοικητή σε συνεργασία με την Διευθύντρια νοσηλευτικής Φούλη Φυσέκη άρχισαν τις μετακινήσεις και τις απειλές στους υπαλλήλους...

Μάλιστα η κα.Φυσέκη, που παρανόμως κατέχει αυτή την θέση αφού δεν προβλέπεται από την εκπαιδευτική της μόρφωση, σε κάθε απειλή της χρησιμοποιεί το όνομα, του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Μ.Βαρβιτσιώτη, αφού ο σύζυγος της Τάκης Νικολακέας είναι μετακλητός υπάλληλος – συνεργάτης στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών.

Μάλιστα οι μετακινήσεις των υπαλλήλων δεν είναι πολιτικές αλλά με κριτήριο αν αρέσουν η όχι στην κα.Φυσέκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στα «κάγκελα» είναι και οι γαλάζιοι συνδικαλιστές του Κρατικού νοσοκομείου Νικαίας αφού η συγκεκριμένη κυρία όπως η ίδια δηλώνει έχει την πλήρης στήριξη του αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μ.Βαρβιτσιώτη, και αυτοπαρουσιάζεται ως γενικός δερβέναγας  του νοσοκομείου.

Θεατές στο έργο που ήδη παίζετε στο 2ο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας είναι τόσο ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας όσο και ο δικός μας Αρκάς υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Θα επανέλθουμε...

Διαβάστε επίσης: Βγήκαν τα μαχαίρια στο νοσοκομείο Νίκαιας