Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Ο ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...

Απο το: ppress.gr
Με επιστολή του ο πρώην πολιτευτής Αρκαδίας ΑΝΕΛ, Αργύρης Ασημακόπουλος κάνει γνωστό πως θα διεκδικήσει τον Δημαρχιακό θώκο του δήμου Γορτυνίας. Ήδη μια ομάδα Γορτύνιων επιστημόνων καταρτίζουν το πρόγραμμα του συνδυασμού του το οποίο και θα το καταστήσουν  γνωστό τις επόμενες μέρες...



Ολόκληρη η επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω την επιθυμία μου να κατέλθω ως υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συνεισφέρω στην ανάταση της ιδιαίτερης πατρίδας μου έπειτα από 8 έτη πλήρους αδράνειας και ανυπαρξίας.

Σε αυτή την προσπάθεια αρωγοί στέκονται μια σειρά ανθρώπων που δηλώνουν έτοιμοι να συμπορευτούν στην κοινή επιδίωξη για έμπρακτη ανάπτυξη της αγαπημένης μας περιοχής.

Ήδη μια ομάδα Γορτύνιων επιστημόνων καταρτίζουν το πρόγραμμα του συνδυασμού μας το οποίο και θα το καταστήσουμε γνωστό σε όλους τους κατοίκους.

Αποδεικνύουμε έτσι στην πράξη ότι βασικός μας στόχος είναι να πείσουμε τους συμπατριώτες -άσχετα από την προσωπική κρίση που τυχόν να έχουν για ορισμένους από εμάς- ότι δεν είμαστε υποψήφιοι "κενού περιεχομένου" και πως διαθέτουμε όραμα και σχέδιο για τη ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΜΑΣ.