Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ…

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ…
Ο κ. Μπουλούκος εξελέγη, τελικώς, Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 11 Μαΐου...
Αν και φάνταζε δύσκολη η εκλογή του, τελικώς ο κ. Μπουλούκος εξελέγη με 34 ψήφους. Σημειωτέον ότι πέντε ήταν απόντες, 12 απείχαν και ψήφισαν 34 σύμβουλοι.

Από τον Οκτώβριο του 2014 το Περιφερειακό Συμβούλιο προσπαθεί να εκλέξει Συμπαραστάτη, αλλά κάτι τέτοιο δεν είχε καταστεί ακόμη εφικτό. Ο κ. Μπουλούκος ήταν ο μόνος που έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης. Ένταση και αντιδράσεις έχουν σημειωθεί σε προηγούμενες συνεδριάσεις όπως την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου με την υποψηφιότητα του Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Γεώργιου Αρ. Μπουλούκου.

Ο κ. Μπουλούκος τη Δευτέρα 11 Μαΐου έθεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο την υποψηφιότητα όντας ο μοναδικός υποψήφιος μετά την παραίτηση του κ. Δημήτρη Κωστόγιαννη, προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης.

Απευθυνόμενος στο σώμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Μπουλούκος ανέφερε: «Θέλω να οικοδομήσουμε αυτή τη δομή της Περιφέρειας. Είναι μια καλή ευκαιρία, μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε δομές που είναι απαραίτητες. Ζητώ την ανταπόκρισή σας, υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα από τη δράση μου».