Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ…

ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΦΑΣΚΕΙ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ!
ΣΤΟ Δ.Σ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ…
Τραγικός σήμερα ο Δήμαρχος που όχι μόνο δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους αλλά δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο...
(Παραστατικά, τιμολόγια κλπ).
Μάλιστα άλλα είπε on camera και άλλα στο Δ.Σ της ΚΕΔΗΤ που παραδέχτηκε πως ο Πρόεδρος Αναστάσιος Τσούκας έκανε αναλήψεις αλλά άφησε και αιχμές για υπεξαίρεση από τον ταμία της τράπεζας.


Με λίγα λόγια ο Παυλής φάσκει και αντί φάσκει.


Ο λόγος που προσπαθεί να καλύψει τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ είναι ένας και μόνο. Ο Παυλής ήξερε από την αρχή για τις παράνομες αναλήψεις .


Αυτό το γράφουμε διότι έχουμε τρελά στοιχεία στα χέρια μας καθώς και όλες τις διαδρομές των χρημάτων και των επιταγών αλλά και επειδή έχουμε και άλλα ράμματα για την γούνα του δημάρχου που θα βγουν τις επόμενες μέρες στην δημοσιότητα και θα καταλάβετε όλοι γιατί κελεπούρι μιλάμε.


Έως τώρα θέταμε ερωτήματα και δεν γράψαμε ποτέ πως στην ΚΕΔΗΤ υπάρχει σκάνδαλο.


Σήμερα μετά την τραγική συνέντευξη του δημάρχου το γράφουμε καθαρά.

Σκάνδαλο και ''υπεξαίρεση'' στην ΚΕΔΗΤ

Μάλιστα  προκαλούμε τόσο τον Δήμαρχο τόσο και τον Τσούκα να μας κάνουν μήνυση και υποσχόμαστε πως δεν θα κρυφτούμε πίσω από την ανωνυμία αλλά θα απαντήσουμε με την παρουσία μας και με όλα τα στοιχεία που έχουμε ενώπιων του Εισαγγελέα.


Μετά όμως από το σημερινό φιάσκο και το γνωστό παραμύθι των ορκωτών λογιστών θα πρέπει πρώτα να τους προλάβει ο Εισαγγελέας.


Σε λίγο αναλυτικά πως εμείς φθάσαμε στο ρεπορτάζ και θα καταλάβετε…