Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΑΔΑ ΛΕΒΙΔΙΟΥ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΟΜΙΖΕΙ Η ΠΟΛΗ…
Κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Πνευματικό Κέντρο, ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μίλησε για το θέμα των απορριμμάτων, αποκαλύπτοντας τις εξελίξεις που θα ακολουθούσουν ...

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι είχε σημαντικό τηλεφώνημα-σύσκεψη με την αστυνομία και τον εισαγγελέα. «Αύριο ξεκινώ τη μεταφορά των απορριμμάτων. Θα πάνε στο Λεβίδι για όσες μέρες χρειαστεί, προκειμένου να πάρω την άδεια από νόμιμο ΧΥΤΑ της Μακεδονίας, να τα μεταφέρω εκεί, με κόστος 150 ευρώ τον τόνο» είπε χαρακτηριστικά.

Για την Περιφέρεια και τα χρήματα τα οποία έχει πάρει για την αποκατάσταση των σκουπιδότοπων της Πελοποννήσου είπε πως έχει στη διάθεση της 30,7 εκατομμύρια. Το οξύμωρο -όπως τόνισε- είναι ότι 4 από τους 82 ΧΑΔΑ και μάλιστα οι μεγαλύτεροι μένουν εκτός αποκατάστασης και ένας από αυτούς είναι το Πλάτωμα.

Για την ΤΕΡΝΑ είπε πως «θέλει να πάρει την αποζημίωση των 10 εκατομμυρίων. Αυτό θα κοιτάξει να κάνει, δε θα γίνει τίποτα άλλο».

Για το Μεγαβούνι και τα επόμενα σχέδια του δήλωσε πως «σε ένα μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η αδειοδότηση για το Μεγαβούνι και θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες τόσο για το Δήμο Μεγαλόπολης όσο και για το Δήμο Γορτυνίας και μια μονάδα θα γίνει στο Δήμο Άστρους, για την Κυνουρία, σε χωροθετημένο χώρο που πήραν τα λεφτά και προχωράνε. Με αυτό το τρόπο η Αρκαδία τελείωσε με το θέμα των απορριμμάτων» συμπλήρωσε.