Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ;

Απο το: aftodioikisiola.gr
Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων του νυχτερινού club «Βailar», εντοπίστηκε νεκρός στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης, όπου διατηρούσε το γραφείο του...



Αν και οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την έρευνα θεωρούν πιο πιθανό να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς το σενάριο ο επιχειρηματίας να έπεσε θύμα ληστείας έχει αποκλειστεί.



Πλέον οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους αφενός στις δραστηριότητες του θύματος και αφετέρου στις σχέσεις που διατηρούσε με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής.



Οι καταγγελίες για το ωράριο και τη μουσική


Και αυτό διότι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο επιχειρηματίας είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές άλλους ιδιώτες που διατηρούσαν ομοειδή καταστήματα με αφορμή την υπέρβαση του ωραρίου και την αναπαραγωγή μουσικής.



Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας ανέφεραν ότι αρκετές φορές ο Παπαναστασίου έκανε καταγγελίες για άλλα μαγαζιά, επειδή έπαιζαν μέχρι αργά μουσική χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια.



«Βέβαια, οι καταγγελίες γίνονταν και αντίστροφα. Υπήρχαν και φορές που επιχειρηματίες της περιοχής κατήγγειλαν το θύμα. Τις περισσότερες όμως από αυτές το θύμα κατήγγειλε καταστήματα, όπως καφετέριες, τα οποία έμεναν ανοιχτά μέχρι αργά χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.


Μάλιστα η δολοφονία του επιχειρηματία έρχεται λίγες μέρες πριν η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Τρίπολης φέρει την νέα κανονιστική απόφαση για το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήδη έχει τεθεί σε διαβούλευση για ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο.



Αν όλες αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε είναι σαφές πως οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Παπαναστασίου θέλουν να στείλουν και το μήνυμα στην νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Τρίπολης.