Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ…

ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΨΗΤΟ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ…
Ο ομογενής Γιώργος Πρασσάς είναι ο νέος πρόεδρος της Μαύρης Θύελλας που πραγματικά έχει τρελάνει όλο τον φίλαθλο κόσμο της ιστορικής ομάδας της Μεσσηνίας. Αν και η Μαύρη θύελα θα αγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ο νέος επενδυτής της την έχει κάνει ομάδα της Super League...

Μεταγραφές νέα γραφεία μέχρι και ιδιόκτητο πούλμαν για τις μετακινήσεις της ομάδος. Στόχος του κ.Πρασσά είναι η ομάδα κάθε χρόνο να ανεβαίνει και κατηγορία μέχρι που να φθάσει στα μεγάλα σαλόνια. 

Φυσικά αναμενόμενο ήταν με τόσο χρήμα που δίνει να του την πέσουν και τα γνωστά σαϊνια της Καλαμάτας με πρώτο και καλύτερο τον διαβόητο Μπελογιάννη, που μυρίστηκε ψητό και άρχισε τις επαφές με τον ομογενή επενδυτή.

Στις πρώτες επαφές ο κ.Μπελογιάννης άρχισε να του λέει πως είναι ο επικοινωνιολόγος της Κυβέρνησης στην Πελοπόννησο αλλά και στενός συνεργάτης του υπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Με λίγα λόγια ο Μπελό έχει κεντράρει το θήραμα του και περιμένει την κατάληλη στιγμή για να το μαδήσει.

Καλό θα είναι κάποιοι στενοί συνεργάτες του νέου επενδυτή της ιστορικής ομάδας να τον ενημερώσουν για περι τινος πρόκειται και τι εστί Μπελογιάννης και BEST TV μην βρεθεί προ εκπλήξεως και τρέχει και δεν φθάνει.