Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ…

ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ…
Ντίνα Νικολάκου. Είναι η ηρωίδα του Τατούλη, κάνει τα πάντα ακόμα και τώρα που το καράβι βουλιάζει να το κρατήσει στην επιφάνεια της θάλασσας. Μπορεί τα επικοινωνιακά deal που κλείνει για να μην πάει το καράβι στον πάτο να είναι τραγικά αλλά σημασία έχει που το προσπαθεί...

Είναι σίγουρο πως η κα.Νικολάκου, δεν θα πηδήξει από το καράβι αλλά θα πάει μαζί με τον καπετάνιο στον βυθό, αντίθετα με κάποιους άλλους που σε λίγες εβδομάδες θα πηδάνε στην θάλασσα να διασωθούν.

Μέσα σε όλα αυτά έχει να αντιμετωπίσει και την θυγατέρα του Τατούλη, που της παριστάνει την βουλευτή αλλά και που πάει στα κεντρικά γραφεία της Περιφέρειας και τους κάνει άνω κάτω.

Η Ντίνα έκλεισε το deal του Ηλέκτρα tv με τον απίστευτο Μουρίκη από την Καλαμάτα που παριστάνει τον μεγαλο-δημοσιογράφο, για να αντιμετοπήσουν τον Μπελογιάννη, και τον BEST TV.

Άσχετο το αν ο «Μπελό» θέλει καμία 100σταρια σαν τον γραφικό Μουρίκη, αλλά η Ντίνα το προσπάθησε και έκλεισε το deal

Φυσικά το πρόβλημα θα το έχει ο Ηλέκτρα tv, όπως το είχε κάποτε και η ΝΕΤ Μεσσηνίας, αφού ακριβοπλήρωσε τον Μουρική, σε δεκάδες αγωγές με αποτέλεσμα να χρεοκοπήσει ο τηλεοπτικός σταθμός της Μεσσηνίας.

Το προσπαθεί όμως η Ντίνα, και ας ξέρει πολύ καλά πως ήδη το καράβι είναι στον πάτο…

Σ.Μ