Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ…

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΦΥΡΗΣ…
Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, ο Μιχάλης Σφυρής αναφέρει ότι πλέον θα λειτουργεί ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος...

Ο κ. Σφυρής εκλέχτηκε με την παράταξη του νυν Δημάρχου Γορτυνίας, Γιάννη Γιαννόπουλου, όμως στην επιστολή του επισημαίνει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη απόφαση, τονίζοντας ότι "πάρα τις επανειλημμένες οχλήσεις μου προς τον δήμαρχο Γορτυνίας, αλλά και λοιπούς συνοδοιπόρους για την επίλυση ακανθωδών προβλημάτων που ταλάνιζαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την τοπική Γορτυνιακή κοινωνία (πρόβλημα απορριμμάτων, ύδρευσης/αποχέτευσης κ.α)  η πλειοψηφούσα παράταξη απεδείχθη μη αποτελεσματική να διαχειριστεί την παραπάνω κατάσταση".

ΕΠΙΣΤΟΛΉ

Βαλτεσινίκο 18/02/2019

Προς: Πρόεδρο Δ.Σ Δήμου Γορτυνίας

Κοιν: Δήμαρχο Δήμου Γορτυνίας

Αντιδήμαρχο Δ.Ε Κλείτορος

Πρόεδρο τοπικής κοινότητος Βαλτεσινίκου

Επικεφαλής ελάσσονος αντιπολίτευσης

ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού συμβούλου

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση Ανεξαρτητοποίησης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 παρ. 4 του Καλλικράτη από τον συνδυασμό Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών και πλέον πορεύομαι ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Δυστυχώς και πάρα τις επανειλημμένες οχλήσεις μου προς τον δήμαρχο Γορτυνίας, αλλά και λοιπούς συνοδοιπόρους για την επίλυση ακανθωδών προβλημάτων που ταλάνιζαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την τοπική Γορτυνιακή κοινωνία (πρόβλημα απορριμμάτων, ύδρευσης/αποχέτευσης κ.α)  η πλειοψηφούσα παράταξη απεδείχθη μη αποτελεσματική να διαχειριστεί την παραπάνω κατάσταση.

Η Π.Σ.Π απέτυχε να ασχοληθεί με την καθημερινότητα του δημότη, ενώ δεν μερίμνησε ως όφειλε για την χάραξη αναπτυξιακών προοπτικών.

Τέλος, ζητώ να εφαρμοστεί το άρθρο 66 παρ. 6 του Καλλικράτη και να απαλλαγώ απ'ολες τις επιτροπές στις οποίες ορίστηκα από την Π.Σ.Π όπως προβλέπεται σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης δημοτικού συμβούλου.

Ενδεικτικά αναφέρω: Οικονομική Επιτροπή, Τακτικό μέλος και από όλες τι άλλες επιτροπές.



Με Εκτίμηση,

Σφυρής Μιχαήλ

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος δημοτικής ενότητας Κλείτορος, Δήμου Γορτυνίας

Τηλέφωνο: 6932256600

E-mail: sfirisclima@gmail.com