Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ "ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ'' ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ...

Απο το:ppress.gr
Έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια επικρατεί στην παράταξη Τατούλη, μετά την παρουσία της θυγατέρας του Εύης στην επίσημη ανακοίνωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Π.Νίκα...


Πολλά γαλάζια στελέχη της παράταξής του ψιθυρίζουν πως ο Περιφερειάρχης θέλει να πατήσει σε δύο βάρκες. Τους διαβεβαίωνε πως σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του είναι σίγουρα στον 2ο γύρο, κάτι που…μέχρι την χθεσινή πολιτική συγκέντρωση το πίστευαν.

Η χθεσινή παρουσία όμως της Εύης έριξε τις μάσκες αφού ο Περιφερειάρχης άρχισε να διαπραγματεύεται από τώρα με την Πειραιώς την στήριξη στον Νίκα, στον 2ο γύρο που όπως φαίνεται θα είναι με τον Γ. Δέδε, σώζοντας με αυτό τον τρόπο πολιτικά την θυγατέρα του και αδειάζοντας ουσιαστικά τους γαλάζιους Περιφερειακούς συμβούλους που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του δεν έκανε απολύτως καμία αρνητική αναφορά για τον Τατούλη.

Τα τηλέφωνα των γαλάζιων συμβούλων του Τατούλη, έχουν πάρει φωτιά στην κυριολεξία αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας από χθες ανταλλάζουν απόψεις για την παρουσία της Εύης στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης αλλά και την σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η συγκεκριμένη κίνηση με δεδομένο ότι οι ίδιοι δεν παρευρέθηκαν, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την στήριξή τους στον Περιφερειάρχη.

Σ.Μ