Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Της Δώρας Βλάση απο το:typosonline.gr...
Δύο μέρες έχουν περάσει από την πολιτική συγκέντρωση του απερχόμενου δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα και στα παραπολιτικά πηγαδάκια γεννήθηκαν διάφορες συζητήσεις με φόντο τις προσεχείς αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές...



Από πού να ξεκινήσω;

Θα ξεκινήσω από τον κατά γενική ομολογία «χαμένο» που δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Νίκα. Η επίσημη παρουσίαση του κ. Νίκα καθώς και η ομιλία του πέρασαν «απαρατήρητες» παρόλο που ο ίδιος ήταν από κεντρικά πρόσωπα της συγκέντρωσης.

Επιπλέον, ο τέως Πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς δεν έδωσε το παρών σε μια πολιτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην περιφέρειά του, παρουσία και του προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να παρουσιαστεί ο «εκλεκτός» περιφερειάρχης της ΝΔ, τον οποίο ο κ. Σαμαράς φαινομενικά στηρίζει.

Επίσης, ήταν γνωστό ότι ο τέως Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής βρισκόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κάψια Μαντινείας και οι φωτογραφίες που τελικά διέρρευσαν απλά το επιβεβαίωσαν. Ο κ. Καραμανλής επίσης δεν παρευρέθηκε στην παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Νίκα ενώ βρισκόταν στο νομό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε τον κ. Καραμανλή παρουσία μάλιστα των πρώην γραμματέων της ΝΔ κ. Ζαγορίτη και κ. Λυκουρέντζου αλλά και του πρώην υπουργού κ. Καλτεζιώτη.

Ο Εν ενεργεία βουλευτής του νομού κ. Βλάσης περίμενε τον πρόεδρο κ. Μητσοτάκη στο Μαίναλο…Το πρόγραμμα του προέδρου άλλαξε καθώς υπήρξε η συνάντησή του με τον κ. Καραμανλή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βλάσης συναντήθηκε με τον κ. Καραμανλή αργά το βράδυ, με δεδομένο ότι ο τέως Πρωθυπουργός βρισκόταν στο νομό του, παρόλα αυτά δε μπήκε στο κάδρο των συναντήσεων.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης ακύρωσε το τραπέζι που είχε προγραμματιστεί μετά το πέρας της συγκέντρωσης με τους προέδρους των ΝΟΔΕ, τον κ. Νίκα και τον Γενικό γραμματέα του κόμματος κ. Αυγενάκη.

Η κ. Τατούλη έκανε «ηγετική» εμφάνιση μέσα στην Αρκαδία και δύο μέρες μετά όλοι συζητούν την παρουσία της στη συγκέντρωση κάνοντας λόγο για «πολιτική μαγκιά».