Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΑΔΕΙΑΣΕ ΠΑΥΛΗ ΤΟ ΚIΝ.ΑΛ…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ…
Καμία απόφαση στήριξης συγκεκριμένου υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης δεν έχει ληφθεί στο Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με όσα είπε -κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου- ο γραμματέας του κόμματος, Μανώλης Χριστοδουλάκης...

Ο κ. Χριστοδουλάκης ήρθε στην Τρίπολη για την κοπή πίτας του ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας και πριν την εκδήλωση, παραχώρησε συνέντευξη τύπου και δέχθηκε ερωτήσεις για διάφορα θέματα.

Με δεδομένο ότι από το χώρο του ΚΙΝΑΛ προέρχονται τέσσερις υποψήφιοι Δήμαρχοι στην Τρίπολη (Παυλής, Τζιούμης, Τσιαμούλος, Βόσνος), ο κ. Χριστοδουλάκης ρωτήθηκε και απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση στήριξης -τουλάχιστον προς το παρόν- για κανένα πρόσωπο.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

"Οι διαδικασίες για τις στηρίξεις δήμων βρίσκονται σε εξέλιξη, αυτές αφορούν την επιτροπή αυτοδιοίκησης που λειτουργεί υπό τον Γιώργο Καμίνη. Συγκεκριμένα, στην Τρίπολη, επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί υποψήφιοι που προέρχονται από το δικό μας χώρο, ακόμα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση της επιτροπής αυτοδιοίκησης που ασχολείται με τα χρίσματα και κυρίως τις στηρίξεις στους δήμους.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να μπορέσουμε αν αφουγκραστούμε τις τοπικές κοινωνίες, με απόλυτο σεβασμό σε αυτές και να μπορέσουν να διασφαλίσουμε την ενιαία έκφραση του χώρου μας. Εφόσον αυτό δεν είναι εφικτό, θα μπούμε στη λογική των στηρίξεων ενιαία;α έκφρασης στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όλες αυτές οι αποφάσεις θα τις έχει σαφώς η Επιτροπή Αυτοδιοίκησης μόλις έχουμε την πλήρη εικόνα και για τον Δήμο Τρίπολης."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας.