Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΠΑ RESEARCH…

ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ…
Μόλις στο 34% θετικές είναι οι γνώμες των Πελοποννήσιων για τον Πέτρο Τατούλη που μετά από μία δύσκολη τετραετία που φαίνεται καθαρά πως δεν χειρίστηκε σωστά σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειας όπως σκουπίδια, ανεργία,αξιοποίηση ΕΣΠΑ, τουρισμός και άλλα...

Και μιλάμε για την δεύτερη θητεία του Περιφερειάρχη αφού σε αντίστοιχη μέτρηση το 2014 και όταν ζητήθηκε από τους Πελοποννήσιους η γνώμη τους ανάμεσα στο ζευγάρι «Τατούλης-Δέδες» εκεί είχε συντριπτική διαφορά μπροστά.

Αυτά που φαίνονται στην τώρα δημοσκόπηση δείχνει τον νυν Περιφερειάρχη να έχει χάσει πάνω από 20 μονάδες ενώ στα ζευγάρια του δεύτερου γύρου δείχνουν την καθαρή του ήττα σε περίπτωση που κατέβει και πάλι για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. 

Δείτε στις κάρτες παρακάτω στην έρευνα της καπαresearch για το peloponnisosnews τα αποτελέσματα στα πιθανά ζευγάρια με Τατούλη-Λυκουρέντζο, Τατούλη-Νίκα και Τατούλη-Δέδε που να σημειώσουμε ότι είναι σε απόσταση αναπνοής από τον νυν περιφερειάρχη χωρίς καν να έχει κάποιος από αυτούς ανακοινώσει την κάθοδό του στις εκλογές.