Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ…

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ο 34χρονος επιχειρηματίας - δράστης της δολοφονίας της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα στις 4 Ιουνίου. Ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως ενώ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αυτόν και οι αρχές τον αναζητούσαν το τελευταίο διάστημα στα βουνά της Γκιώνας...


Πώς έγινε η παράδοσή του στις αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Κοντογιώργος παραδόθηκε στις αρχές λίγο μετά τις 20.30 τη Δευτέρα κατόπιν συνεννόησης του δικηγόρου του με την αστυνομία. Η παράδοσή του πραγματοποιήθηκε σε σημείο του περιφερειακού δρόμου που οδηγεί από την Άμφισσα στη Λαμία.  Αστυνομική πηγή ανέφερε στο zougla.gr πως κρατείται στη Λαμία.

Όλες αυτές τις ημέρες σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε επικοινωνία των αρχών με τον ίδιο, μέσω ατόμων από το συγγενικό του περιβάλλον τα οποία προσπαθούσαν να τον πείσουν να παραδοθεί. Ο δράστης παρουσιάστηκε αυτοβούλως ενώ εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αυτόν και οι αρχές τον αναζητούσαν το τελευταίο διάστημα στα βουνά της Γκιώνας

Ο 34χρονος δράστης κρατείται και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή προκειμένου να του απαγγελθούν καταγγελίες και να εκτελεστεί το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Στα χέρια της αστυνομίας από το απόγευμα της Τρίτης βρίσκεται κι ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του Π. Κοντογιώργου.