Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 37ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ…

Ο Βασίλης Μελενικλής 37 χρόνων που χάθηκε την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας, βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού «φίλων» του που η εκπομπή εντόπισε. Στην ίδια αυλή στην Αλιστράτη Σερρών που ήταν για δυο μήνες ο τάφος του Βασίλη, ο ένας από τους δύο φερόμενους ως δράστες μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» που τον αιφνιδίασε και έπεσε σε αντιφάσεις…


Οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές… Η επίμονη δημοσιογραφική έρευνα στην περιοχή, φαίνεται ότι ενεργοποίησε τις Αρχές που την επόμενη μέρα κινητοποιήθηκαν και βρήκαν το πτώμα.

Τα δύο αδέλφια, οι «φίλοι» του Βασίλη είπαν στους αστυνομικούς πως ο άτυχος νέος πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε και τον έθαψαν σε ρηχό λάκκο στην αυλή του σπιτιού τους, συνεχίζοντας την καθημερινότητα τους!

Μία μέρα μετά οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι κατηγορούμενοι μόνο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών! Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη, αλλά και για την ταφή του, βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας!

Κενά στην ιατροδικαστική εξέταση

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό, ο θάνατος του 37χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα. Στο δεξί του χέρι βρέθηκε μία λεπτή σύριγγα, που έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για περαιτέρω ανάλυση.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας, τόνισε στο «Τούνελ»:

«Η περίπτωση αυτή είναι ο ορισμός όσων υποθέσεων απαιτούν τον διορισμό πραγματογνώμονα από την οικογένεια. Υπάρχουν επιστημονικά κενά και πρέπει να κριθούν όλα τα δεδομένα για να καταλήξουμε αν ήταν ατύχημα ή έγκλημα. Απαιτείται προσοχή, στοιχεία που πρέπει να εξεταστούν από παθολογοανατόμους και συνεργασία ιατροδικαστών».