Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ Η ΘΑ ΡΙΞΩ:

Νέα στοιχεία από τη δικογραφία της διπλής δολοφονίας στη Μάνη φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Έθνος της Κυριακής». Μέσα από τις απολογίες των δύο δραστών αποκαλύπτονται όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν και μετά το άγριο φονικό, ενώ συγκλονίζει η στιχομυθία μεταξύ των 18χρονων...
κατηγορουμένων λίγο πριν τους μοιραίους πυροβολισμούς: «Εάν γίνει κάτι θα ρίξεις ή θα ρίξω;» ρώτησε ο Νίκος Μοσχανδρέου, για να πάρει την απάντηση «δεν μπορώ να ρίξω εγώ», από τον Παναγιώτη Μήτσου.

Την ίδια στιγμή η πεντάωρη αναπαράσταση του εγκλήματος που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, απομάκρυνε οριστικά το ενδεχόμενο συμμετοχής τρίτου ατόμου στην άγρια δολοφονία των δύο μποντιμπίλντερ στη Μάνη τον περασμένο Αύγουστο.



Τα συμπεράσματα που εξήγαγαν οι ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές κατά την πολύωρη αναπαράσταση του ειδεχθούς εγκλήματος, τα οποία και παρουσιάζει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», είναι πως οι δύο νεαροί δράστες ενήργησαν μόνοι τους. Η αναπαράσταση έβαλε τέλος στο θρίλερ για την ύπαρξη τρίτου δράστη που δεν είχε εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές.